Menu
Punten

Ingrediënten

+

Sardines

  • sardines 20.0 st
  • olijf-/knoflookolie
  • citroensap
  • zout en peper

Salade

  • rode uien 2.0 st
  • rijstazijn
  • komkommer 2.0 st
  • avocado 4.0 stuks
  • groene kruiden 30.0 g
  • Hollandse sla 2.0 krop

Opmaak

  • geitenyoghurt 150.0 g
  • slagroom 20.0 g
  • tuinkers

Het is belangrijk dat we ook in de toekomst kunnen genieten van vis. Denk aan verantwoorde visserij door middel van nieuwe vangsttechnieken, regelwetgeving en ingestelde visquota. Wij als chefs kunnen bijdragen door te letten op duurzaam gevangen vis en seizoensvis te kopen.

...

Bereiding

  1. Sardines

    Breng de sardines op smaak met olie, zout en peper.Gril ze aan beide kanten en besprenkel ze met citroensap.
  2. Salade

    Marineer de dun gesneden rode ui in de rijstazijn, dek af en bewaar een nacht in de koelkast. Snijd de avocado en de komkommer in rondjes, scheur de kruiden en de sla, meng het geheel en breng het op smaak met vinaigrette.
  3. Opmaak

    Meng de yoghurt met de mayonaise en leg het mengsel op het bord. Voeg de salade toe.Voeg de gegrilde sardines toe. Maak het geheel af met de rode ui en de tuinkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu