Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zeeduivel

Groenten

  • tuinbonen
  • crosnes, Japanse andoorn
  • romanesco
  • lente-uitjes
  • doperwten
  • boter 10 g

Saus

  • boter
  • sjalotten, fijngesneden 50 g
  • witte wijn 100 ml
  • gepasteuriseerde eidooiers 90 g
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 100 ml

Opmaak

  • mosterdzaad
  • slabladeren
  • tuinkers
  1. Zeeduivel

    Maak de vis schoon en verdeel deze in porties.
    Breng de vis vervolgens op smaak en bak deze in Phase.
  2. Groenten

    Was de groenten en snijd ze zoals op de foto.
    Blancheer de groenten en breng ze op smaak met een beetje boter.
  3. Saus

    Fruit de sjalotten in de boter en blus af met witte wijn.
    Kook de wijn in tot 1/3 en voeg de room toe.
    Kook het geheel in tot de gewenste dikte.
    Laat afkoelen.
    Meng het eigeel met de koude sausbasis.
    Klop de 31% room stijf en meng deze door de sausbasis.

  4. Opmaak

    Plaats de saus in het midden van het bord.
    Gratineer de saus.
    Voeg de groenten en de vis toe.
    Garneer met de jonge slablaadjes, de tuinkers en het gebakken mosterdzaad.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan