Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Ossenhaas

  • ossenhaas 850 g
  • zout en peper
  • geklaarde boter
  • madera 1 dl
  • truffeltapenade
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    3 dl
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    10 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd

Tempura

  • tempurameel 200 g
  • ijswater 320 g
  • Zoete uien 4 st
  • Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    100 g
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • paksoi mini 10 stuks

Bereiding

  1. Ossenhaas

    Kruid de ossenhaas met zout en peper en bak deze mooi rosé in de Phase. Ontvet de pan, deglaceer hem met de Madeira en voeg de sjalot en de kalfsfond toe. Laat het geheel iets inkoken en doe dan de truffeltapenade erbij.
  2. Tempura

    Pel de uien, snijd ze in plakken en voeg de binnenste ringen toe aan de jus. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng het tempurameel met het ijswater. Haal de grote uienringen door het tempurabeslag, frituur ze kort en laat ze uitlekken op keukenpapier. Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort in water met wat zout.
  3. Opmaak

    Snijd de ossenhaas in mooie plakken. Verdeel de puree over de borden en leg de ossenhaas en de paksoi erop. Schep de jus erover en maak het geheel af met de uientempura.