Ingrediënten
Gebakken griet met venkel, asperges en beurre blanc met sinaasappel en basilicumolie (op basis van visbouillon)
Groenten
Griet
Sinaasappel saus

Opmaak
Groenten
-
venkel 2.0 st
-
boter 20.0 g
-
sinaasappelsap 0.5 dl
-
zout en peper
-
geklaarde boter 20.0 Cu
-
groene asperges 30.0 st
-
kriel aardappeltjes 600.0 g
Griet
-
grietfilet 900.0 g
-
zout en peper
-
geklaarde boter 30.0 g
Sinaasappel saus
-
witte wijn 2.5 dl
-
natuur azijn 0.75 dl
-
sinaasappelsap 2.0 dl
-
witte peperkorrels, gekneusd 3.0 st
-
sjalotjes 1.0 st
-
room 5.0 dl
-
basilicum olie 50.0 g
Opmaak
-
Ghoa cress 1.0 bakje
This is the recipe