Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep:

Gerookt spek schuim:

  • volle melk 2 dl
  • ontbijtspek, in reepjes 40 g

Opmaak:

  • gerookte zalm 200 g
  • bieslook 0.4 bos
  1. Soep:

    Breng het water met de Groentebouillon aan de kook en voeg de erwten toe. Laat de soep koken tot de erwten gaar zijn, voeg al roerend de Spinaziesoep toe, laat 5 min. zachtjes koken, mix de soep fijn.

  2. Gerookt spek schuim:

    Breng de Blue Band met de melk en het gerookte spek aan de kook en laat 10 min. trekken. Passeer door een puntzeef. Mix deze mengeling op het laatste moment op en verdeel over de soep.

  3. Opmaak:

    Verdeel de doperwtensoep over de soepkommen en voeg de gerookte zalmsnippers en het gerookte spek melk/roomschuim toe en verdeel de croutons. Werk af met gesnipperde bieslook.