Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep:

  • water 2 l
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    40 mg
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • erwten, diepvries 700 g
  • Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L
    Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L
    110 g
    Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L is aan je winkelwagen toegevoegd

Gerookt spek schuim:

  • kookroom 2 dl
  • volle melk 2 dl
  • ontbijtspek, in reepjes 40 g

Opmaak:

  • Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    60 g
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • gerookte zalm 200 g
  • bieslook 0.4 bos

Bereiding

  1. Soep:

    Breng het water met de Groentebouillon aan de kook en voeg de erwten toe. Laat de soep koken tot de erwten gaar zijn, voeg al roerend de Spinaziesoep toe, laat 5 min. zachtjes koken, mix de soep fijn.

  2. Gerookt spek schuim:

    Breng de Blue Band met de melk en het gerookte spek aan de kook en laat 10 min. trekken. Passeer door een puntzeef. Mix deze mengeling op het laatste moment op en verdeel over de soep.

  3. Opmaak:

    Verdeel de doperwtensoep over de soepkommen en voeg de gerookte zalmsnippers en het gerookte spek melk/roomschuim toe en verdeel de croutons. Werk af met gesnipperde bieslook.