Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Gerookt spek schuim:

  • kookroom 2.0 dl
  • volle melk 2.0 dl
  • ontbijtspek, in reepjes 40.0 g

Opmaak:


Een klassieke combinatie van doperwten en gerookte zalm op basis van spinaziesoep.

...

Bereiding

  1. Soep:

    Breng het water met de Groentebouillon aan de kook en voeg de erwten toe. Laat de soep koken tot de erwten gaar zijn, voeg al roerend de Spinaziesoep toe, laat 5 min. zachtjes koken, mix de soep fijn.

  2. Gerookt spek schuim:

    Breng de room met de melk en het gerookte spek aan de kook en laat 10 min. trekken.Passeer door een puntzeef.Mix deze mengeling op het laatste moment op en verdeel over de soep.

  3. Opmaak:

    Verdeel de doperwtensoep over de soepkommen en voeg de gerookte zalmsnippers en het gerookte spek melk/roomschuim toe en verdeel de croutons. Werk af met gesnipperde bieslook.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu