Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet-zuur

  • rijstazijn 40.0 g
  • suiker 25.0 g
  • rode kool 25.0 st

Salade

Opmaak

  • brioche brood 10.0 plakken
  • pastrami 500.0 g
  • fijne waterkers 1.0 bosje

Bereiding

  1. Zoet-zuur

    • Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.
    • Snijd de kool dun en marineer deze in het zoet zuur.
  2. Salade

    • Maak de knolselderij en de appels schoon.
    • Snijd ze in brunoise en blancheer de knolselderij in water met zout.
    • Snijd de haricots verts en blancheer ze in water met zout.
    • Meng de zure room, liquid concentrate, edik, mierikswortel, mosterd door de mayonaise.
    • Meng de knolselderij, appel, haricots vert, met de saus en breng op smaak.
  3. Opmaak

    • Rooster de plakken briochebrood.
    • Beleg de boterhammen met de knolselderijremoulade en snijd daarop de pastrami.
    • Verdeel de rode kool erover en maak af met de waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu