Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

  • room 1.0 dl
  • gevogeltebouillon 1.0 dl
  • knoflook 3.0 teentjes
  • amandelschaafsel 100.0 g
  • zout en peper
  • olijfolie 1.0 dl
  • Sherryazijn

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Puree

    Breng de room, bouillon, knoflook en het amandelschaafsel aan de kook. Mix in de blender glad. Breng op smaak en zeef. Monteer met olijfolie, verfris met de sherryazijn en koel terug.Serveertip:Voeg tijdens de bereiding eventueel wat komijn toe om de crème een extra kick te geven. Erg lekker bij een mooi stuk lam. Of bestrooi de crème tijdens het dresseren met wat dukkah (oriëntaalse kruiden- en notenmix) voor extra bite.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu