Menu
Punten

Ingrediënten

+

Aardappel

Saus

Coquilles

  • coquilles 20.0 st
  • boter, geklaarde 20.0 g

Olie

  • codium 100.0 g
  • zonnebloemolie 2.0 dl

Bereiding

  1. Aardappel

    • Borstel de aardappeltjes schoon en kook ze in de groentebouillon.
    • Snijd overdwars een kapje van de aardappeltje en hol ze iets uit.
    • Maak hiervan een beetje puree met wat boter en breng op smaak met zout en peper.
    • Spuit de puree terug in de aardappeltjes.
    • Breek de zeewier taco’s en steek ze in de puree, bouw ze verder op met de landkaviaar, gehalveerd oesterblad, codium en zeekraal.
  2. Saus

    • Breng 1 dl water aan de kook en voeg de geconcentreerde bouillon en de witte wijnsaus toe.
    • Breng het geheel opnieuw aan de kook en breng op smaak met de citrus.
    • Roer vlak voor het doorgeven de codiumolie door de saus.
  3. Coquilles

    • Kruid de coquilles met peper en bak ze aan beide kanten in de geklaarde boter.
    • Kruid ze na met wat zout.
  4. Olie

    • Draai de codium op met de zonnebloemolie in de thermoblender op 80°C gedurende 8 minuten.
    • Giet de olie op een fijne zeef en laat het geheel rustig uitlekken.
  5. Opmaak

    • Verdeel de aardappeltjes en de coquilles over de borden.Giet de saus erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu