Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

ceviche

  • limoensap 15 dl
  • koud water 15 dl
  • Thai fish sauce 30 g
  • palmsuiker 35 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 60 g

Garnituur

  • tonijnfilet 500 g
  • komkommer, mini 3 stuks
  • radijs 4 st
  • rode ui 5 st
  • honingtomaatjes 30 st
  • limoenblad 3 st
  • chilipeper 5 st
  • granaatappel 5 st

Opmaak

  • koriander, verse takjes 10 st
  • paarse viooltjes 10 st
  1. ceviche

    Meng het limoensap, water, fish sauce, palmsuiker en de vinaigrette.
  2. Garnituur

    Snijd de tonijn in blokjes en de komkommer en de radijs in plakjes.
    Snijd de rode ui fijn en halveer de tomaatjes.
    Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne.
    Maak de granaatappel schoon.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden tonijn, komkommer, radijs, rode ui, tomaatjes en de granaatappel in de diepe bordjes.
    Giet het limoen mengsel op de garnituren.
    Garneer met de koriander, vioolblaadjes en de fijngesneden limoenblad.
+