Menu
Punten

Ingrediënten

+

ceviche

Garnituur

  • tonijnfilet 500.0 g
  • komkommer, mini 3.0 stuks
  • radijs 4.0 st
  • rode ui 5.0 st
  • honingtomaatjes 30.0 st
  • limoenblad 3.0 st
  • chilipeper 5.0 st
  • granaatappel 5.0 st

Opmaak

  • koriander, verse takjes 10.0 st
  • paarse viooltjes 10.0 st

Ceviche is van oorsprong een gerecht uit Latijns Amerika. Deze variant heeft een Thais tintje meegekregen. 

...

Bereiding

  1. ceviche

    Meng het limoensap, water, fish sauce, palmsuiker en de vinaigrette.
  2. Garnituur

    Snijd de tonijn in blokjes en de komkommer en de radijs in plakjes.
    Snijd de rode ui fijn en halveer de tomaatjes.
    Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne.
    Maak de granaatappel schoon.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden tonijn, komkommer, radijs, rode ui, tomaatjes en de granaatappel in de diepe bordjes.
    Giet het limoen mengsel op de garnituren.
    Garneer met de koriander, vioolblaadjes en de fijngesneden limoenblad.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu