Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Ceviche

Garnituur

  • tonijn 500 g
  • watermeloen 400 g
  • mini komkommer 3 st
  • radijs 4 st
  • rode ui 0.5 st
  • honingtomaatjes 30 st
  • kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 3 st
  • rode Chili peper 0.5 stuks
  • granaatappel 0.5 g

Opmaak

  • koriander 5 takjes
  1. Ceviche

    Meng het limoensap, water, fish sauce, palmsuiker en de vinaigrette.

  2. Garnituur

    Snijd de tonijn in plakjes.
    Snijd de watermeloen in blokjes en de komkommer en de radijs in plakjes.
    Snijd de rode ui en halveer de tomaatjes.
    Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne.
    Maak de granaatappel schoon.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden watermeloen, komkommer, radijs, rode ui, tomaatjes en de granaatappel in de diepe bordjes.
    Giet het limoen mengsel op de garnituren.
    Garneer met de koriander, en de fijngesneden limoenblad.
+