Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • zuurdesembrood (van een dag oud) 1.0 st
  • olijfolie
  • Old Amsterdam 200.0 g
  • eieren 10.0 st
  • Parmezaanse kaas 100.0 g
  • Romaanse sla 2.0 st

Opmaak


Het ‘zuurdesembrood van gisteren’ is uitermate geschikt om krokant te bakken. Geef de salade een frisse twist door er wat julienne van groene appel aan toe te voegen.

...

Bereiding

  1. Salade

    Snijd het zuurdesembrood in dunne plakken op de snijmachine. Bestrijk het brood licht met wat olijfolie en bak op 130°C krokant in de oven. Rasp de Old Amsterdam en verdeel de kaas op een stuk vetvrijpapier. Bak de kaaskletskoppen op 600 watt gedurende ca. 12 seconden in de magnetron.Kook de eieren, spoel, en pel ze, waarna je ze halveert. Maak de sla schoon, was de sla en maak deze goed droog in de slacentrifuge. Rasp de Parmezaanse kaas.
  2. Opmaak

    Verdeel de sla over de diepe borden en spuit hier de Caesardressing over. Leg vervolgens de eitjes erop en schep er wat geraspte Parmezaan bij. Maak het geheel af met wat gebroken kaaskletskoppen en het krokante zuurdesem.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu