Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bulger

Garnituur

  • radijs 150.0 g
  • komkommer, mini 250.0 g
  • lente uitjes 100.0 g
  • edamame gestoomde 250.0 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 250.0 g
  • granaatappelpitten 250.0 g

Opmaak

  • Hellmann’s Vinaigrette Ananas Kokos Vloeibaar 1L 2.0 dl

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Bulger

    Breng 7,5 dl water aan de kook en voeg al roerend de bouillonpoeder toe.

    Giet het geheel op de bulger en roer goed door.

    Dek de bulger af en laat het gedurende 10 minuten rusten. 

  2. Garnituur

    Snijd de radijs ik kwarten, de komkommer in plakjes en de lente-ui in ringetjes.

  3. Opmaak

    Schep de bulger in een schaal.

    Verdeel de gesneden radijs samen met komkommer en de lente ui over de bulger.

    Verdeel daarop de edamame boontjes, kikkererwten en de granaatappelpitjes.

    Maak de salade af met de vinaigrette.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu