Menu
Punten

Ingrediënten

+

Braadworst

  • geklaarde boter
  • Calvé Curry 200x15ml 75.0 ml
  • kerriepoeder 1.0 g

Gerookte zalm

  • roomkaas 50.0 g
  • gerookte zalm 150.0 g
  • chips met zwarte peper 20.0 stuks
  • limoencress 1.0 bakje

Mosterd mayonaise

  • HELLMANN'S Mayonnaise 3 x 400 gr 500.0 g
  • amora mosterd 50.0 g
  • limoensap 15.0 g
  • limoen zestes 2.0 g
  • paarse, gele oranje winterwortel, komkommer en witlof 200.0 g

Rauwkost terug op de borrelplank speels, kleurrijk, knapperig en bovenal erg lekker

...

Bereiding

  1. Braadworst

    Verwarm de braadworsten in de verpakking.Haal de braadworsten uit de verpakking.Bak de braadworsten in watboter rondom bruin op de bakplaat of pan.Snijd de braadworsten en serveer met de currysaus en maak af met wat kerriepoeder.
  2. Gerookte zalm

    Doe de roomkaas in een spuitzakje en snijd de zalm in plakjes.Beleg de chips met de zalm en spuit hierop wat roomkaas.Garneer met de limoencress.
  3. Mosterd mayonaise

    Meng alle ingrediënten samen in een kom.Snijd de groenten in battonets (reepjes) en steek ze speels in de mosterdmayonaise.
  4. Opmaak

    Serveer alles samen op een plank.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu