Menu
Punten

Ingrediënten

+

Runderborst

Saus

Garnituur

  • rode paprika 3.0 st
  • gele paprika 3.0 st
  • champignons 200.0 g

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje

Bereiding

  1. Runderborst

    • Bak de runderborst aan beide kanten in de geklaarde boter.
    • Strijk het vlees in met de Liquid Concentrate rund en de roast umami.
    • Doe het vlees in een vacuümzak en trek het geheel vacuüm.
    • Gaar de runderborst gedurende ca. 4 uur op 92°C.
    • Koel het vlees terug en snijd het daarna in plakken.
  2. Saus

    • Stoof de sjalotjes samen met de knoflook, peper en de paprika puree in de boter
    • Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en blus af met de vodka.
    • Voeg het water, liquid concentrate, tomatensaus en de creme fraiche toe en breng het geheel aan de kook. Bind de saus op het laatst met wat maizena.
  3. Garnituur

    • Pof de paprika’s in de oven gedurende ca. 18 minuten op 200°C.
    • Pel de paprika’s en snijd ze in julienne.
    • Snijd de champignons in kwarten, bak ze in de pan en kruid ze met zout en peper.
  4. Opmaak

    • Verdeel het vlees samen met de *gnocchi, paprika en de champignons over de borden. Schep de saus erbij en maak af Oost Indische kers blaadjes.
    *Zie voor de gnocchi het recept Romaanse gnocchi.                                                
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu