Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Garnituur:

  • Gerookte Palingfilet 100.0 g
  • granny smith appel 1.0 st
  • boerenkool, gesneden 50.0 g

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Voeg de boerenkool aan de soep toe en laat de soep nog vier minuten rustig doorkoken.
    • Pureer het geheel in de blender en zeef de soep.
  2. Garnituur:

    • Snijd de paling in brunoise.
    • Schil de appel, snijd deze in brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap.
    • Frituur de boerenkool op 140°C krokant.
  3. Opmaak:

    • Schep de soep in de kommen en verdeel de appel en de paling.
    • Maak de soep af met de krokante boerenkool.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu