Bisque met venkel en grote garnalen | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

soep

  • garnalen 300 g

garnituur

  • venkel 200 g
  • brioche brood 1 stuks
  • roomboter, geklaard
  • bosui 3 st

opmaak

  • venkel
  • waterkers 1 bos
  • bosui
  • brioche brood
  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Laat de soep gedurende 5 minuten rustig koken.

    Snijd de garnalen in kleine stukjes en voeg deze aan de soep toe.

  2. garnituur

    Maak de venkel schoon, snijd deze brunoise en blancheer ze.

    Snijd het briochebrood in mooie dobbelsteentjes en bak ze krokant in de geklaarde boter.

    Snijd de bosui in ringetjes.

  3. opmaak

    Verdeel de brunoise van venkel in de soepkommen en schep de soep erop. Maak de soep af met waterkers, bosui ringetjes en serveer er briochebroodcroutons bij.