Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Gehaktballetjes

  • gemengd gehakt 1.2 kg
  • uien, gebakken 120 g
  • Knorr Primerba Knoflook 340g
    Knorr Primerba Knoflook 340g
    6 g
    Knorr Primerba Knoflook 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • eieren 70 g
  • paneermeel 60 g
  • zout 10 g
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter 75 g

Bami

  • Knorr Mie Noodles 3kg
    Knorr Mie Noodles 3kg
    1 kg
    Knorr Mie Noodles 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • chinese roerbak groenten 1.5 kg
  • Knorr 1-2-3 Mix voor Bami 0,72kg
    Knorr 1-2-3 Mix voor Bami 0,72kg
    175 g
    Knorr 1-2-3 Mix voor Bami 0,72kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter

Saus

  • water 1000 ml
  • Calvé Satésaus Indonesia 2,5 kg 500 g

Bereiding

  1. Gehaktballetjes

    Vermeng het gehakt met de gefruite ui,knoflook,ei ,paneermeel, zout en de peperpuree. Maak hiervan gehaktballetjes van 30 gram per stuk. Verhit de helft van de Phase en bak de balletjes aan. Gaar verder tot een kern van 65 º C.
  2. Bami

    Kook de mie in 8 min. beetgaar,en spoel koud. Bak in de helft van de phase de groenten aan, voeg de bamimix toe ,en blus af met een 1/2 liter water ,en laat even stoven dat de smaak los komt. Meng de Mie met de groenten en regenereer de bami.
  3. Saus

    Breng een 1/2 liter water ,samen met Indonesiapasta alroerend aan de kook en houd warm.
  4. Opmaak

    Serveer de Mie met de gehaktballetjes en Pindasaus.