Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bami

  • water 2 dl
  • paprika rood 4 st
  • lente-uitjes 1 bos
  • paksoi 1 st
  • rode Chili peper 1 st
  • kippendijenvlees, gaar 400 g

Opmaak

  • ongezouten pinda's, gehakt
  • koriander 10 takjes
  1. Bami

    Kook de mie noedels in water met wat zout gedurende 8 minuten. Breng 2 deciliter water aan de kook en giet dit op de bami mix. Snijd ondertussen de paprika, lente-ui, paksoi en de chilipeper. Bak de gesneden groenten samen met het kippenvlees kort in wat Phase. Giet de noedels af en spoel ze koud. Meng de geweekte bamimix door de mie. Meng er voorzichtig de kort gebakken groenten door. Verwarm de kant en klare satésaus.
  2. Opmaak

    Schep de bami in de doosjes en schep de pindasaus erop. Garneer met wat gehakte pinda’s en koriander.
+