Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Ossenworst

  • Ossenworst 1 st

Garnituur

  • kwarteleitjes 10 st
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • roomkaas
    roomkaas
    200 g
    roomkaas is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zilveruitjes 60 st
  • kleine augurk, in plakjes gesneden 20 st
  • kerstomaatjes 20 st
  • mini komkommer 2 st
  • radijs 10 st
  • kropsla 1 st

Opmaak

  • Savora mosterd
  • affilla cress 1 bakje
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 l
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Ossenworst

    Plet de ossenworst in een vacuümzak en trek deze vacuüm. Vries de ossenworst licht aan in de vriezer. Haal de aangevroren ossenworst uit de zak en steek met een ronde steker 10 plakken uit. Leg de ossenworstplakken op het bord.
  2. Garnituur

    Bak ondertussen de kwarteleitjes in wat Phase. Vermeng de Sandwich Delight met de peperpuree en doe deze in een spuitzak. Pel de Amsterdamse uitjes en halveer de tomaatjes. Snijd de augurken, komkommer en de radijsjes in plakjes. Maak de kropsla schoon.
  3. Opmaak

    Leg de spiegeleitjes op de ossenworst en spuit hierbij mooie dopjes peperroomkaas en savoramosterd. Verdeel de cornichons, tomaatjes, komkommer, radijs en de kropsla. Garneer met wat Affilla Cress® en maak het geheel af met de citrusvinaigrette. Serveer met vers geroosterd brood.