Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Ossenworst

  • Ossenworst 1 st

Garnituur

  • kwarteleitjes 10 st
  • zilveruitjes 60 st
  • kleine augurk, in plakjes gesneden 20 st
  • kerstomaatjes 20 st
  • mini komkommer 2 st
  • radijs 10 st
  • kropsla 1 st

Opmaak

  • Savora mosterd
  • affilla cress 1 bakje
  1. Ossenworst

    Plet de ossenworst in een vacuümzak en trek deze vacuüm. Vries de ossenworst licht aan in de vriezer. Haal de aangevroren ossenworst uit de zak en steek met een ronde steker 10 plakken uit. Leg de ossenworstplakken op het bord.
  2. Garnituur

    Bak ondertussen de kwarteleitjes in wat Phase. Vermeng de Sandwich Delight met de peperpuree en doe deze in een spuitzak. Pel de Amsterdamse uitjes en halveer de tomaatjes. Snijd de augurken, komkommer en de radijsjes in plakjes. Maak de kropsla schoon.
  3. Opmaak

    Leg de spiegeleitjes op de ossenworst en spuit hierbij mooie dopjes peperroomkaas en savoramosterd. Verdeel de cornichons, tomaatjes, komkommer, radijs en de kropsla. Garneer met wat Affilla Cress® en maak het geheel af met de citrusvinaigrette. Serveer met vers geroosterd brood.
+