Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zoetzuur:

  • rijstazijn 75 g
  • kristalsuiker 50 g
  • rode kool 0.25 st
  • rode ui 1 st

Hamburger:

  • augurken 10 st
  • Romaanse sla 0.5 st
  • Aberdeen Angus burgers 10 st
  • hamburgerbroodjes 10 stuks
  • cheddarkaas 10 plakjes
  • Hellmann's Ketchup 200 g
  1. Zoetzuur:

    Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen. Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur. Snijd de rode ui en marineer deze in de rest van het zoet zuur gedurende 12 uur.
  2. Hamburger:

    Snijd de augurken in plakjes en de sla in julienne. Grill de hamburgers en vervolgens de broodjes. Verdeel de slajulienne op het broodje en daarop de hamburger. Beleg de hamburger met de plakjes augurk en de cheddar kaas. Zet het geheel even onder de salamander zodat de kaas iets smelt. Maak de hamburger af met het zoet zuur en de ketchup en plaats het broodkapje erop.
  3. Opmaak:

    Serveer de hamburger met verse frites en Hellmann’s Mayonaise.

+