Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • bieslook 20.0 g
  • bleekselderij 150.0 g
  • limoen 0.5 st
  • appel, granny smith 1.0 stuks
  • Gerookte Palingfilet 100.0 g

Bereiding

  1. Soep

    Kook de aardappel veloutésoep samen met de roomkaas.

    Voeg de waterkers toe en pureer het geheel in de blender.

    Breng de aardappel waterkerssoep op smaak met wat zwarte peper.

  2. Garnituur

    Snijd de paling in brunoise.

    Schil de appel, snijd deze in brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap.

    Maak de bleekselderij schoon, snijd deze in brunoise en blancheer ze.

    Snijd de bieslook fijn.

  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden ingrediënten in de soepkommen en schep de soep erop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu