Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep:

  • olijfolie 250 ml
  • uien, blokjes 1 kg
  • soepgroenten 2.5 kg
  • tomatenpuree 125 g
  • laurierblaadjes 5 st
  • water 5 l
  • Knorr 1-2-3 Vleesbouillon Pasta opbrengst 83L
    Knorr 1-2-3 Vleesbouillon Pasta opbrengst 83L
    80 g
    Knorr 1-2-3 Vleesbouillon Pasta opbrengst 83L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • aardappels in grove stukken 2 kg

Vis: Garnituur.

  • vaste vis, naar keuze 1.5 kg
  • kappertjes 125 g
  • zure augurken, in blokjes 1 kg
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    1.5 kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Afwerken:

  • zure room 1 l
  • Conimex Ketjap Manis 2,5L
    Conimex Ketjap Manis 2,5L
    125 g
    Conimex Ketjap Manis 2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • citroen (sap) 2 st
  • Knorr Primerba Dille 340g
    Knorr Primerba Dille 340g
    50 g
    Knorr Primerba Dille 340g is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Soep:

    Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit daarin alle groenten, voeg de tomatenpuree en het laurierblad toe. Giet er de Bouillon bij, breng aan de kook en voeg de aardappelen toe en laat sudderen tot de aardappelen gaar zijn.

  2. Vis: Garnituur.

    Stoom de vis 70°C, tot deze gaar is en voeg dan bij de soep. Roer er de kappertjes, de blokjes augurk en de Napoletana door en laat 1 min. doorwarmen, neem de pan van het vuur.
  3. Afwerken:

    Roer de zure room er in, dan de Ketjap, het citroensap en de Dilleen roer dit mengsel door de soep.