Menu
Punten

Terwijl de zomer plaatsmaakt voor het kleurrijke najaar, gaan jouw klanten op zoek naar verwarmende gerechten.

Het najaar biedt een schat aan verse en smaakvolle ingrediënten voor de lekkerste maaltijden, vooral wanneer ze worden gecombineerd met onderscheidende sauzen. Tijd dus om jouw aanbod te voorzien van heerlijke najaarssauzen.

Als expert in vlees, gevogelte, vis of groenten heb je de kans om met smaakvolle sauzen jouw klanten iets speciaals te bieden, zonder dat je uren in de keuken staat voor de bereiding. Ontdek de mogelijkheden om met jouw sauzen aanbod in te spelen op het seizoen.

1. Verwarmende sauzen

1. Verwarmende sauzen

Na een lange zomer is er niets bevredigender dan hartverwarmende gerechten.

Bied jouw klanten een rijke, vlezige saus aan, zoals deze gemakkelijke stroganoff saus of een weelderige jachtsaus, perfect voor het begeleiden van sappige biefstuk en malse varkenshaas.

2. Fruitige sauzen

2. Fruitige sauzen

Het najaar brengt een overvloed aan heerlijke herfstvruchten en bessen met zich mee. Denk aan een verfijnde veenbessensaus, ideaal voor bij het kalkoenassortiment tijdens de komende feestdagen.

Deze fruitige sauzen voegen een verrassende zoetigheid en textuur toe aan de maaltijden. 

3. Romige sauzen

3. Romige sauzen

Met de herfst komen ook de wilde paddenstoelen tevoorschijn. Creëer een heerlijke, romige paddenstoelensaus om jouw klanten te laten genieten van aardse smaken die perfect passen bij kip en vegetarische opties.

De umami-rijkdom van paddenstoelen zijn een simpele shortcut waarmee je je gerechten in een handomdraai een intensere smaak geeft.

 

4. Verfijnde sauzen

4. Verfijnde sauzen

Rode wijn is synoniem aan warme, gezellige avonden in het najaar.

Bied jouw klanten een klassieke rode wijnsaus aan, verrijkt met kruiden en specerijen, die perfect passen bij hun favoriete vleesgerechten.

Van stevige biefstukken tot malse lamskoteletjes, een goede rode wijnsaus zal je klanten terug laten komen.

 

5. Verrassende jus

5. Verrassende jus

De herfst gaat hand in hand met stoofpotten en stoere gerechten. Door smakelijke jus variaties aan te bieden breng je de maaltijden van je klanten naar een hoger niveau.

Met de Knorr Vleesjus als basis kun je gemakkelijk variëren. Door bijvoorbeeld kruiden en Marsala toe te voegen heb je in een handomdraai deze speciale Italiaanse vleesjus.

Door te variëren in je jus recepten heb je een onmisbare toevoeging voor talloze najaarsrecepten.

Knorr Vleesjus Poeder opbrengst 26L

Knorr Vleesjus heeft een intense vleessmaak. Het poeder lost snel op en resulteert in een vleesjus met een gladde structuur. De jus is lekker over vleesgerechten, gehaktballen maar past ook goed bij groenten. Knorr Vleesjus is geschikt voor een glutenvrij en lactosevrij dieet, en is vrij van smaakversterkers en conserveermiddelen. Te gebruiken als basis en laat ook ruimte vrij om eigen ingrediënten en specerijen toe te voegen. Knorr Vleesjus is verpakt in een bus van 1,43 kilo en heeft een opbrengst van 26 liter en is ook beschikbaar in een emmer van 10 kilo met een opbrengst van 182 liter.

Lees meer
41 248
€ 41,35 Prijs

Of het nu gaat om hartverwarmende, fruitige of romige sauzen, laat jouw onderscheidende aanbod perfect aansluiten bij klanten die op zoek zijn naar kwaliteit. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu