Barbecue Trends & Technieken
Barbecue Trends & Technieken
De foodtrends volgen elkaar in razendsnel tempo op en dat is voor het BBQ seizoen niet anders. De consument wil meer kwaliteit, meer variatie, unieke invalshoeken, aandacht voor vegetarische opties én ook side dishes worden steeds belangrijker. We hebben dan ook aandacht voor enkele nieuwe technieken en tips die de veeleisende consument bijzonder zal waarderen. Maar wees gerust, de barbecue blijft het ster van de zomer!
-
Haal meer marge uit het barbecueseizoen met een eigen bbq-pakket
-
8 duurzame verpakkigen voor je bbq-seizoen
Doe het duurzaam, scoor meer marge
-
7 tips om je toonbank in te richten en je producten te presenteren om je omzet te verhogen
Je toonbank is het hart van je winkel. Meer nog, het is je visitekaartje. De manier waarop je je producten erin presenteert, be...
-
3 tips voor meer omzet tijdens het barbecueseizoen
-
Creatief verkopen aan de toonbank: 7 verkooptechnieken om je klant te overtuigen
-
Duurzaam verpakken voor een mooie marge
Focus op duurzame verpakking
-
Van online like naar volwaardige klant: hoe boost je de online verkoop van je bbq-pakket?
-
De kunst van het grillen
Ontdek nieuwe technieken voor de grill met deze gratis training, aangeboden door echte professionals. Volg chef-kokcursussen ov...

Dipsauzen
Het voorjaar is de start van het nieuwe BBQ seizoen! Wil je jouw marge tijdens dit seizoen een handje helpen? Dat kan perfect door het aanbieden van overheerlijke sauzen! Serveer ze aan de toonbank of geef ze mee in een BBQ-box.

BBQ brochure
Hoe ga jij het BBQ seizoen in? De consument vraagt om meer variatie, vegetarische opties én spannende bijgerechten. Bekijk het magazine vol inspiratie en tips voor een succesvol BBQ seizoen.
Recepten
-
Bulger met en ananas kokos vinaigrette (traiteurs) -
Japanse rundsreepjes teriyaki met krokante groenten en rijst. -
Couscous salade met zoete aardappel en avocado appel vinaigrette (traiteurs) -
Salade van krielaardappel met pastrami -
"Less meat balls" met tomaten vinaigrette -
Bloemkoolsalade -
Salade van parelgort, venkel & granaatappel -
Thaise rode rijst salade met citrus gember vinaigrette (traiteurs)
Word lid van Chef’s Exclusive!
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save