Menu
Punten

Leer in minder dan 1 minuut 3 nieuwe sausbereidingen op basis van Hollandaise!

SVH meesterkok Edwin van Gent laat zien hoe je 3x snel een originele en smaakvolle saus maakt met behulp van Knorr Professional Hollandaisesaus.

In onderstaande video maakt chef Edwin met de Hollandaisesaus de volgende recepturen: Maltaisesaus, Warme tartaarsaus en Gerookte Dijonaisesaus.

Please enter a video description

00:00

Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise saus 1L

Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise saus is een kant-en-klare, vloeibare basissaus met een volle, frisse smaak en een gladde textuur. De saus is direct klaar voor gebruik en geschikt voor zowel warme als koude toepassingen. Dankzij de bain-marie stabiliteit en de geschiktheid voor oven, salamander en magnetron is deze saus veelzijdig inzetbaar in de professionele keuken. De receptuur biedt de zekerheid van een constante kwaliteit, ongeacht wie de saus bereidt of wanneer deze wordt geserveerd. Knorr Professional Garde d'Or Hollandaise combineert goed met diverse ingrediënten zoals groenten, vlees, vis en eiergerechten. Een klassieke toepassing is in combinatie met zalm of asperges. Glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. Verkrijgbaar in verpakking van 1 liter en 250 ml. Probeer ook eens de andere varianten uit het Knorr Professional Garde d’Or-assortiment – een brede range aan klassieke vloeibare basissauzen voor diverse toepassingen in de professionele keuken.

Lees meer
8 43
€ 7,90 Product Prijs

Afgeleiden van Hollandaise en pepersaus door chef Edwin

Bekijk ook de video’s waarin chef Edwin drie originele sauzen bereidt op basis van Demi-Glace en Pepersaus.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu