Menu
Punten

Welke sauzen zet jij op tafel? Uit onderzoek blijkt dat sauzen invloed hebben op de kwaliteitsbeleving van je gasten . Het is dus slim om niet zomaar wat neer te zetten, maar hier een bewuste keuze in te maken. Let daarbij niet alleen op de smaak, maar ook op de presentatie. Die kan een groot verschil maken.

Profiteer van de kracht van een A-merk

Profiteer van de kracht van een A-merk

Met een populair A-merk bied je je gast herkenning. Met de iconische Hellmann’s knijpfles en bijbehorende materialen op tafel creëer je een herkenbare beleving waar gasten voor terugkomen.

Presentatie draagt bij aan kwaliteitsoordeel

Presentatie draagt bij aan kwaliteitsoordeel

Een nette, overzichtelijke presentatie straalt kwaliteit uit. Daarom biedt Hellmann’s verschillende materialen aan om je sauzen netjes te presenteren, waaronder knijpflessen, knijpfleshouders en tipjes voor het serveren van porties.

Iconische knijpflessen met doseerdop

Iconische knijpflessen met doseerdop

De Hellmann’s knijpflessen stralen kwaliteit uit, nemen je werk uit handen en blijven netjes door hun speciale doseerdop. Bovendien zijn ze duurzaam: er blijft gemiddeld hoogstens 3% mayonaise in de fles zitten, tegenover 13% in andere knijpflessen.

Knijpfleshouders

Knijpfleshouders

Natuurlijk kun je Hellmann’s knijpflessen los op tafel zetten. Maar het maakt een luxere indruk als je de sauzen presenteert in de speciale knijpfleshouders. Omdat de houder ook ruimte biedt voor bestek, servetten en peper- en zoutvaatjes, creëer je hiermee structuur op tafel.

Saustipjes voor het serveren van porties

Saustipjes voor het serveren van porties

Wil je geen flessen op tafel zetten? Gebruik dan de Hellmann’s saustipjes. Met de stalen tipjes (60 gram) voorzie je een groep gasten op aantrekkelijke en efficiënte wijze van sauzen. De tipjes van melamine (30 gram) zijn ideaal om je sauzen per portie te serveren.

Download BBQ-sauzen inspiratie

Download BBQ-sauzen inspiratie

Je ziet het, met Hellmann’s kun je alle kanten op. Bied je gasten the REAL taste en maak bijvoorbeeld een van deze 12 heerlijke BBQ-sauzen!

Download de leaflet
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu