Menu
Punten

"Samen zijn is samen lachen, samen huilen. Leven door dichtbij elkaar te zijn", zingt Willeke Alberti in haar hit Samen Zijn. Maar voor samenzijn en nabijheid was het afgelopen jaar maar weinig ruimte in de ouderenzorg, psychiatrische zorg en gehandicaptenzorg. Daarom brengt Knorr Professional met de #SAMENZIJN zorgconcerten wat welverdiende gezelligheid voor bewoners en personeel.

Concerten door Willeke Alberti

Zes zorglocaties maken kans op een concert door de koningin van de Nederlandstalige muziek. Met de bijzondere #SAMENZIJN zorgconcerten wil Knorr Professional bewoners in de ouderenzorgpsychiatrische zorg en gehandicaptenzorg trakteren op een extraatje na een lange, soms eenzame periode. Iedereen kan samen genieten, meezingen en meeswingen tijdens het bijzondere optreden.

Zo werkt het

Plaats een bestelling van minimaal 1 omdoos bouillon1 omdoos saus èn 1 omdoos soep van Knorr Professional en maak kans op één van de zes zorgconcerten door Willeke Alberti. Dit kan via ufs.com of via jouw contactpersoon van Unilever Food Solutions. Meedoen via jouw eigen grossier is ook mogelijk, upload dan hieronder je aankoopbewijs. De actieperiode loopt van 15 februari tot 15 april. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Als jouw zorglocatie één van de winnaars is, wordt er uiterlijk 28 april 2022 contact met je opgenomen om een datum te prikken voor jullie eigen #SAMENZIJN zorgconcert; uiteraard rekening houdend met de op dat moment geldende Covid-19 maatregelen.

Altijd prijs

Altijd prijs

Doet jouw locatie mee? Dan trakteren we op een Luxe Slagroomtaart voor 20 personen. Daarmee kan de hele afdeling alvast genieten van een uitgebreid koffiemoment.

Redirecting...

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu