Menu
Punten

Vier het leven! Juist in de zorg is het belangrijk om elke dag te genieten. Knorr Professional helpt je om jouw restaurant te vullen met lachende gezichten.

Niet alleen met een feestje op het bord, maar ook tijdens een feestweek vol gezellige activiteiten of een bijzonder optreden van Willeke Alberti, Het Danspaleis en Diva Dichtbij. Dit jaar maken maar liefst 12 zorglocaties kans op het winnen van zo'n #SAMENZIJN zorgconcert!

712x in polonaise door het restaurant 

Wil jij voorop in de polonaise door het restaurant? Doe dan mee met deze #SAMENZIJN winactie, want daarmee maak je kans op een van de 12 bijzondere zorgconcerten:

  • 6 concerten door Willeke Alberti
    meezingers door de grande dame van de Nederlandse muziek
  • 4 optredens door Diva Dichtbij 
    muziektheater dat de ziel raakt met oprechte aandacht voor iedere bewoner
  • 2 edities van Het Danspaleis 
    een ouderwets gezellig dansfeest met muziek van weleer, compleet met DJ en dansers

Gratis activiteitenpakket

Alle zorglocaties die meedoen aan de actie, krijgen een activiteitenpakket opgestuurd om een vijfdaagse feestweek mee te organiseren. Elke dag heeft een ander thema, compleet met een bijpassend menu en leuke activiteiten.

Van een Diner Dansant met een vrolijke playlist en dansoefeningen tot aan mandala’s maken en een regenboogdiner tijdens ‘Kleur de dag!’. Zoals wij altijd zeggen: ‘het leven is een feest, maar je moet wel zelf het activiteitenpakket uitpakken!’.

Zo werkt het

Wil jij een activiteitenpakket en kans maken op een optreden? Plaats dan voor 31 mei 2024 een bestelling met minimaal 1 omdoos uit 3 verschillende Knorr Professional categorieën (soepen, sauzen, bouillons, binders, smaakmakers en maaltijdcomponenten).

Wil je extra kans maken? Bestel dan ook minimaal 1 omdoos uit de categorie Knorr Professional Jus of Smaakmakers. Bij iedere aankoop via ufs.com maak je automatisch kans op een #SAMENZIJN zorgconcert. Meedoen via jouw eigen grossier is ook mogelijk, stuur dan je aankoopbewijs naar samen.zijn@unilever.com om jouw deelname te garanderen. 

Alle deelnemers ontvangen het activiteitenpakket voor een complete feestweek, de 12 winnaars van de #SAMENZIJN optredens ontvangen uiterlijk 5 juni 2024 bericht. De datum voor het optreden wordt in overleg geprikt.

Bekijk de actievoorwaarden

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu