Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Gebruik jij Unilever Food Solutions producten? Dan kun je gemakkelijk sparen voor geweldige cadeaus. Laat deze gratis extra’s niet liggen en spaar mee. Dit kan op twee manieren:

1. Bestel via onze webshop bij jouw grossier

Uitlevering en facturatie via je eigen grossier en toch automatisch Cook & Save punten sparen op alle overige Unilever Food Solutions producten? Dat kan tegenwoordig! Ga naar ufs.com/webshop en voeg producten toe aan je winkelmandje. Bij afronding van de bestelling wordt gevraagd om in te loggen of een account aan te maken. De bestelling wordt doorgegeven aan de door jou geselecteerde grossier. Zij verzorgen de verzending en facturatie van de bestelde producten. Je spaart bij elke bestelling automatisch mee voor gave cadeaus.

2. Verzilver Cook & Save codes op de verpakkingen.

In totaal zijn er 39 producten waarbij Cook & Save punten op de verpakking staan in de vorm van een sticker met een unieke code. Deze unieke code kun je verzilveren op de Cook & Save pagina. Bekijk hieronder welke producten meedoen of verzilver jouw codes direct.

Tijdelijke actie: registreer je nu en ontvang 50 punten gratis!

Let op: Cook & Save is alleen voor professionals in foodservice bestemd.

Meer weten? Ga naar de overzichtspagina. En lees hier de Cook & Save voorwaarden

Producten met Cook & Save sticker

Er zijn een aantal producten waarbij Cook & Save punten op de verpakking staan in de vorm van een sticker. De unieke code op de sticker verzilver je op de Cook & Save pagina

Bij aankoop in de webshop ontvang je bij de producten met een sticker extra punten. Welke producten dat zijn en hoeveel punten je dan extra ontvangt, kun je op onderstaand overzicht zien.

Op alle andere producten ontvang je automatisch Cook & Save punten in de webshop. Als er een promotie op een bepaald product loopt, kan het puntenaantal afwijken.