Menu
Punten

Ingrediënten

+

Koolsalade

  • witte kool 360.0 g
  • witte uien 60.0 g
  • zout en peper

Wrap

  • Plat brood 10.0 st
  • avocado 1.0 stuks
  • Romaanse tomaten 3.0 st
  • rode Chili peper 10.0 g
  • lollo bianco 100.0 g
  • kipfilet 600.0 g
  • eieren 1.0 st
  • panko 80.0 g
  • zonnebloemolie

Bereiding

  1. Koolsalade

    Snijd de witte kool en de ui in dunne ringen op de snijmachine.Meng de witte kool samen met de ui en de mayonaise en breng op smaak met zout en peper.

    *Maak de Coleslaw 24 uur van tevoren.

  2. Wrap

    Maak de avocado schoon en snijd deze samen met de tomaten en de chili.Was de sla en droog de sla goed.Snijd de kipfilet in reepjes, kruid ze met de Provençaalse kruiden, zout en peper.Paneer de gekruide kipreepjes met ei en broodkruim en bal ze krokant in wat olie.Verdeel de coleslaw samen met de gesneden avocado, tomaat, chili, sla en de krokante kip.Vouw de buitenkanten naar binnen en rol de wrap stevig op.Halveer de wrap en verpak deze.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu