Menu
Punten

Ingrediënten

+

Koolsalade

  • witte kool 360.0 g
  • witte uien 60.0 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 200.0 g
  • zout en peper

Wrap

  • Plat brood 10.0 st
  • avocado 1.0 stuks
  • Romaanse tomaten 3.0 st
  • rode Chili peper 10.0 g
  • lollo bianco 100.0 g
  • kipfilet 600.0 g
  • eieren 1.0 st
  • panko 80.0 g
  • zonnebloemolie

Omdat bezorging vandaag de dag een extra inkomstenbron kan zijn geven wij graag tips en inspiratie over deze nieuwe manier van werken.

...

Bereiding

  1. Koolsalade

    • Snijd de witte kool en de ui in dunne ringen op de snijmachine.
    • Meng de witte kool samen met de ui en de mayonaise en breng op smaak met zout en peper
    • *Maak de Coleslaw 24 uur van tevoren.
  2. Wrap

    • Maak de avocado schoon en snijd deze samen met de tomaten en de chili.
    • Was de sla en droog de sla goed.
    • Snijd de kipfilet in reepjes, kruid ze met de Provençaalse kruiden, zout en peper.
    • Paneer de gekruide kipreepjes met ei en broodkruim en bal ze krokant in wat olie.
    • Verdeel de coleslaw samen met de gesneden avocado, tomaat, chili, sla en de krokante kip.
    • Vouw de buitenkanten naar binnen en rol de wrap stevig op.
    • Halveer de wrap en verpak deze.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu