Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoetzuur:

  • rijstazijn 75.0 g
  • kristalsuiker 50.0 g
  • komkommer 10.0 st

Shoarma:

Wrap:

  • tzatziki 150.0 g
  • komkommer 75.0 g
  • radijsjes, in snippers 30.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 90.0 g

Opmaak:

  • fijne waterkers 1.0 bosje

...

Bereiding

  1. Zoetzuur:

    Kook de rijstazijn met de suiker en laat deze afkoelen.Snijd de mini komkommer in plakjes en marineer deze in het zoetzuur.
  2. Shoarma:

    Stoom de shoarmareepjes ca.10 min in de oven met 100 % stoom en koel direct terug. (belangrijk voor de voedselveiligheid, voor het verwerken in een koude wrap).
  3. Wrap:

    Smeer de wrap in met de Tzaziki. Verdeel hierop de koude gestoomde shoarma, komkommermaantjes, radijs en de ijsbergsla en rol in de koude wrap.
  4. Opmaak:

    Snijd de wrap in de gewenste vorm en garneer met de zoetzure komkommer, waterkers en de rest van de Tzatziki. 
  5. Tip:

    Bovenstaand recept is voor 3 grote wraps; voldoende om voor 10 personen te gebruiken als voorgerechtje of amuse-hapje.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu