Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zoetzuur

  • rijstazijn 75.0 g
  • kristalsuiker 50.0 g
  • komkommer 10.0 st

Gyros

Wrap

  • tzatziki 150.0 g
  • komkommer 75.0 g
  • radijsjes, in snippers 30.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 90.0 g

Opmaak

  • fijne waterkers 1.0 bosje
  1. Zoetzuur

    Kook de rijstazijn met de suiker en laat deze afkoelen.

    Snijd de mini komkommer in plakjes en marineer deze in het zoetzuur.

  2. Gyros

    Stoom de Gyrosreepjes ca.10 min in de oven met 100 % stoom en koel direct terug.

    (belangrijk voor de voedselveiligheid, voor het verwerken in een koudewrap).

  3. Wrap

    Smeer de wrap in met de Tzaziki.

    Verdeel hierop de koude gestoomde Gyros, komkommermaantjes, radijs en de ijsbergsla en rol de   
  4. Opmaak

    Opmaak:

    Snijd de wrap in de gewenste vorm en garneer met de zoetzure komkommer, waterkers en de rest van de Tzatziki .

    Tip:

    Bovenstaand recept is voor 3 grote wraps; voldoende om voor 10 personen te gebruiken als voorgerechtje of amuse-hapje.