Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • Ravioli gevuld met ricotta 30.0 stuks
  • Lamsgehakt 500.0 g

De waterkers die in deze soep de hoofdrol speelt kan goed vervangen worden door land- of veldkers.
Omdat deze variant vaak iets pittiger van smaak is kunnen we de zwarte peper uit het recept weglaten.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Voeg de roomkaas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.Voeg de waterkers aan de soep toe en kook deze nog een minuut mee.Giet de soep in de blender en pureer het geheel tot een gladde soep.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de ravioli in water met wat zout beetgaar.Rol van het gekruide lamsgehakt vijftig mooie soepballetjes en pocheer de ze in wat groentebouillon.
  3. Opmaak

    Verdeel de lamsballetjes en de ravioli in de borden en schep de soep erop.Garneer met wat zwarte peper en eventueel wat fijngesneden waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu