Menu
Punten
+

Soep

  • roomkaas 100 g
  • waterkers 280 g
  • Knorr Klassiek Kalfs Crèmesoep Poeder opbrengst 13L 160 g

Garnituur

  • Ravioli gevuld met ricotta 30 stuks
  • Lamsgehakt 500 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de roomkaas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Voeg de waterkers aan de soep toe en kook deze nog een minuut mee. Giet de soep in de blender en pureer het geheel tot een gladde soep.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de ravioli in water met wat zout beetgaar. Rol van het gekruide lamsgehakt vijftig mooie soepballetjes en pocheer de ze in wat groentebouillon.
  3. Opmaak

    Verdeel de lamsballetjes en de ravioli in de borden en schep de soep erop. Garneer met wat zwarte peper en eventueel wat fijngesneden waterkers.