Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vinaigrette

  • olijfolie 100.0 g
  • zonnebloemolie 400.0 g
  • laurierblad 15.0 g
  • kruidnagels 8.0 g
  • witte peperkorrels 10.0 g
  • zwarte peperkorrels 5.0 g
  • kaneelstokjes 2.0 st
  • Tonkabonen 15.0 g
  • Tosa dashi-azijn 150.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Vinaigrette

    Vacumeer de oliën samen met de specerijen in een vacuümzak. Verwarm de zak 30 minuten onder een warmtelamp of in droogoven zodat alle aroma’s in de zak vrijkomen. Koel de olie terug en roer deze door de Tosa dashi-azijn. De vinaigrette moet geschift blijven.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu