Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Garnituur

  • wasabi 10.0 g
  • paarse radijs 150.0 g
  • avocado 2.0 st
  • Teriyaki saus kikkoman 150.0 g

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • kropsla 150.0 g
  • zoetzure komkommer 25.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g

Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe. 

...

Bereiding

  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.  
  2. Garnituur

    Meng de vegan mayo met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.Maak de avocado en de radijs schoon en snijd ze in dunne plakken op de mandoline.
  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.Beleg de broodjes met de kropsla, avocado, zoetzure komkommer, paarse radijs en daarop de burger.Maak de burger af met wasabi mayo en teryakisaus.Bestrooi de burger tot slot met de krokante uitjes en de sesamzaadjes.   
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu