Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • Shoarmavlees, gekruid 350.0 g
  • olie 30.0 g
  • tuinboontjes 300.0 g
  • platte peterselie 10.0 g
  • muntblaadjes 10.0 g

Opmaak

  • citroen 1.0 st

Warm je werkdag op en verras jezelf met wereldse smaken.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 8 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Bak ondertussen het shoarmavlees in wat olie. 
    •  Voeg de tuinboontjes aan de soep toe en snijd de kruiden grof.
  3. Opmaak

    • Verdeel het shoarmavleesover de soepkoppen. 
    • Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en rasp er wat citroenschil over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu