Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • Spaanse tortilla 600.0 g
  • chorizo 200.0 g
  • zonnebloemolie
  • rode punt paprika 2.0 st

Opmaak

  • ricotta kaas 180.0 g
  • adji cress 1.0 bakje
  • Chili flakes 1.0 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Kook de soep gedurende 7 minuten rustig door.

  2. Garnituur

    Snijd de Spaanse tortilla in blokjes en frituur ze krokant.

    Snijd de chorizo in fijne brunoise en bak ze krokant in wat olie.

    Blaker de rode paprika in de oven of boven een gaspit, pel deze en snijd ze in stukjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de tortilla samen met de paprika over de kommen en schep de soep erop.

    Schep de ricotta en de chorizo erop en garneer met de adji cress en chili flakes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu