Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • gerookte paprikapoeder 5.0 g

Garnituur

  • Spaanse tortilla 600.0 g
  • chorizo 200.0 g
  • zonnebloemolie
  • rode punt paprika 2.0 st

Opmaak

  • ricotta kaas 180.0 g
  • adji cress 1.0 bakje
  • Chili flakes 1.0 g
  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.

    Pureer de soep samen met het paprikapoeder met behulp van een staafmixer of in een blender.

  2. Garnituur

    Snijd de Spaanse tortilla in blokjes en frituur ze krokant.

    Snijd de chorizo in fijne brunoise en bak ze krokant in wat olie.

    Blaker de rode paprika in de oven of boven een gaspit, pel deze en snijd ze in stukjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de tortilla samen met de paprika over de kommen en schep de soep erop.

    Schep de ricotta en de chorizo erop en garneer met de adji cress en chili flakes.