Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • Spaanse tortilla 600.0 g
  • chorizo 200.0 g
  • zonnebloemolie
  • rode punt paprika 2.0 st
  • Ricotta kaas

Opmaak

  • Ricotta kaas 180.0 g
  • Adji cress 1.0 bakje
  • Chili flakes 1.0 g

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden.Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Verwarm de olie.
    • Smoor de ui met de rode paprika, knoflook en het gerookte paprikapoeder.
    • Voeg het water toe en de tomaten toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg al roerend de bouillonpoeder toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
  2. Garnituur

    • Snijd de Spaanse tortilla in blokjes en frituur ze krokant.
    • Snijd de chorizo in fijne brunoise en bak ze krokant in wat olie.
    • Blaker de rode paprika in de oven of boven een gaspit, pel deze en snijd ze in stukjes.
  3. Opmaak

    • Verdeel de tortilla samen met de paprika over de kommen en schep de soep erop.
    • Schep de ricotta en de chorizo erop en garneer met de adji cress en chili flakes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu