Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • olijfolie 25.0 g
  • witte uien, blokjes 225.0 g
  • brunoise van rode paprika 225.0 g
  • gerookte paprikapoeder 2.0 g
  • water 1.5 l
  • gepelde tomaten op sap 600.0 g

Garnituur

  • Spaanse tortilla 600.0 g
  • chorizo 200.0 g
  • zonnebloemolie
  • rode punt paprika 2.0 st
  • ricotta kaas

Opmaak

  • ricotta kaas 180.0 g
  • adji cress 1.0 bakje
  • Chili flakes 1.0 g
  1. Soep

    Verwarm de olie.

    Smoor de ui met de rode paprika, knoflook en het gerookte paprikapoeder.

    Voeg het water toe en de tomaten toe en breng het geheel aan de kook.

    Voeg al roerend de bouillonpoeder toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.

    Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.

  2. Garnituur

    Snijd de Spaanse tortilla in blokjes en frituur ze krokant.

    Snijd de chorizo in fijne brunoise en bak ze krokant in wat olie.

    Blaker de rode paprika in de oven of boven een gaspit, pel deze en snijd ze in stukjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de tortilla samen met de paprika over de kommen en schep de soep erop.

    Schep de ricotta en de chorizo erop en garneer met de adji cress en chili flakes.