Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep:

  • paprika blokjes 250.0 g
  • Lamsgehakt, gekruid 500.0 g
  • kleine tuinboontjes 200.0 g

Garnituur:

  • platte peterselie 10.0 g
  • koriander tak 10.0 g
  • Gezouten citroenschil 30.0 g
  1. Soep:

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Voeg de knoflook en de paprika toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.Rol van het gekruide lamsgehakt vijftig mooie soepballetjes en pocheer ze in wat groentebouillon.Voeg de tuinboontjes en de lamsballetjes aan de soep toe.
  2. Garnituur:

    Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.

  3. Opmaak:

    Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.