Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Supérieur Toscaanse Tomatensoep Poeder 12L
    Knorr Supérieur Toscaanse Tomatensoep Poeder 12L
    200 g
    Knorr Supérieur Toscaanse Tomatensoep Poeder 12L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • uien, blokjes 80 g
  • Italiaanse salami, fijngesneden 80 g
  • champignon, schijfjes 150 g
  • prei, fijngesneden 100 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter
  • Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 340g
    Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 340g
    40 g
    Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 340g is aan je winkelwagen toegevoegd

olie

  • basilicum 0.5 bos
  • olijfolie extra vierge 2.5 dl

Opmaak

  • tomatenblokjes 150 g
  • pecorinokaas 80 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng 2 liter water aan de kook en voeg het soeppoeder toe. Kook de tomatensoep gedurende 8 minuten rustig door. Fruit de ui, salami, champignon, prei en knoflook in Phase en voeg bouquet all’Italiana toe. Voeg de groenten toe aan de soep en breng kort aan de kook.
  2. olie

    Draai de olijfolie en basilicum fijn in de blender.
  3. Opmaak

    Voeg de tomatenblokjes toe aan de soep. Schep de soep in de soepkommen, sprenkel de basilicumolie erover en garneermet Pecorino Romano. Serveer er brood bij en verrijk de soep eventueel met een gegrilde groentespies.