Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • wortelreepjes 100.0 g
  • taugé 100.0 g
  • limoenblaadjes 2.0 st
  • bosui, groen 60.0 g
  • instant udon noedels 800.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g
  • shiso purper cress 1.0 bakje

Warm je werkdag op en verras jezelf met wereldse smaken.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Blancheer de wortelreepjes, maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.
    • Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.
  3. Opmaak

    • Verdeel de noedels samen met de worteljulienne en de taugé over de kommen.
    • Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, chili-olie, limoenblad en wat shiso.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu