Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • lente uitjes 100.0 g
  • kippendijenvlees, gaar 350.0 g
  • korianderblad 8.0 g
  • Thaise basilicum 8.0 g
  • chili olie 15.0 g

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden. Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng het water samen met de kokosmelk, limoenblad, currypasta, gember, limoensap en de fishsauce aan de kook.
    • Voeg de bouillonpoeder toe en kook de soep gedurende 5 minuten.
    • Passeer de soep en bind hem met de maïzena.
  2. Garnituur

    • Snijd de lente-ui in ringetjes en het gekookte kippenvlees grof.
    • Pluk de koriander en de basilicum.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu