Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Tom kha kai

  • kokosmelk 2 dl
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    1 dl
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • witte wijnazijn 1 dl
  • soja olie 3 dl
  • sesamolie 100 mg
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Chilipuree 10 g
  • vissaus
  • Gomasio

Bereiding

  1. Tom kha kai

    Meng de kokosmelk, de fond en de witte wijnazijn goed door elkaar. Monteer met behulp van een staafmixer met de soja- en sesamolie. Breng het mengsel op smaak met de gember- en chilipuree en vissaus. Garneer de dressing op het laatste moment met gomasio.