Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • lente uitjes 100.0 g
  • kippendijenvlees, gaar 350.0 g
  • korianderblad 8.0 g
  • Thaise basilicum 8.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden. Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Garnituur

    • Snijd de lente-ui in ringetjes en het gekookte kippenvlees grof.
    • Pluk de koriander en de basilicum.
  3. Opmaak

    • Verdeel het kippenvlees en de lente-ui over de soepkommen.
    • Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de kruiden en de chili olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu