Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rijst:

  • rode rijst 400.0 g

Garnituur

  • lente uitjes 100.0 g
  • mango 250.0 g
  • komkommer 200.0 g
  • rode ui 100.0 g
  • paarse radijs 100.0 g
  • tauge 100.0 g
  • korianderblad 15.0 g

Opmaak

  1. Rijst:

    Kook de rode rijst in water met wat zout gaar.

    Giet de rijst af en laat deze afkoelen.

    Meng een scheutje olie door de rijst en breng op smaak met zout en peper.

  2. Garnituur

    Snijd de lente-ui in ringetjes

    Snijd de mango en de komkommer in partjes en de rode ui in reepjes.

    Snijd de paarse radijs in dunne reepjes.

    Maak de taugé schoon en pluk de koriander.

  3. Opmaak

    Schep de rijst in een schaal.

    Verdeel de gesneden lente-ui, mango, komkommer, rode ui, radijs en de taugé over de rijst.

    Maak de salade af met de koriander en de vinaigrette.