Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • peultjes 100.0 g
  • lente uitjes 100.0 g
  • kippendijenvlees, gaar 450.0 g
  • rode paprika, in fijne reepjes 100.0 g
  • koriander tak 10.0 g
  • Thaise basilicum 10.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g

Warm je werkdag op en verras jezelf met wereldse smaken.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Garnituur

    • Maak de peultjes schoon, snijd ze in stukjes en blancheer ze.
    • Snijd de lente-ui in ringetjes en het gekookte kippenvlees grof.
    • Pluk de koriander en de basilicum.
  3. Opmaak

    • Verdeel het geplukte kippenvlees en de gesneden groenten over de soepkommen.
    • Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de kruiden en de chili olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu