Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Baguette

  • witte baguette 4 st
  • Calvé Satésaus Indonesia 10 kg 400 g
  • water 4 dl
  • gehaktballetjes,gebraden 30 stuks
  • wortel julienne 250 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • komkommer 1 st
  • lente-uitjes 2 st

Opmaak

  • mint 2 takjes
  • koriander 5 takjes
  • geroosterde sesamzaadjes 1 g
  1. Baguette

    Bak de stokbroodjes af in de oven.
    Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
    Verwarm de gehaktballetjes in de oven of in de satésaus.
    Blancheer de wortel julienne en maak deze aan met de vinaigrette.
    Snijd de komkommer in lange plakken en de lente ui in ringetjes.
  2. Opmaak

    Snijd de baguettes vanaf de bovenkant in.
    Verdeel de komkommer, gehaktballetjes en de wortelsalade.
    Maak de broodjes af met wat lente ui, mint, koriander en sesamzaadjes.
    Serveer met de satésaus.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan