Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Pasta


Ontdek de veelzijdigheid van tomatensauzen in Italiaanse lunch gerechten.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Verwarm de olijfolie en voeg de knoflook en de chili toe.
    • Voeg de olijven en de kappertjes toe en bak het geheel rustig.
    • Snijd de ansjovis filets grof, voeg ze toe en laat ze ‘smelten’.
    • Voeg de tomatensaus toe en laat het geheel rustig koken.
    • Voeg op het laatste moment wat geraspte citroenschil en gehakte peterselie toe.
  2. Pasta

    • Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout.
    • Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Opmaak

    • Meng de saus met de pasta en verdeel deze over de borden.
    • Garneer eventueel met wat peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu