Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Pasta

Opmaak

  • pecorinokaas 60.0 g
  • broodkruim 10.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van tomatensauzen in Italiaanse lunch gerechten.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Verwarm de olijfolie en voeg de ui en de knoflook toe.
    • Snijd de ansjovis filets grof, voeg ze toe en laat ze ‘smelten’.
    • Voeg de bleekselderij en de kappertjes toe en bak het geheel rustig.
    • Voeg de tomatenpuree en de tomatensaus toe en laat het geheel rustig koken.
    • Voeg op het laatste moment de doperwten en de tonijn toe.
  2. Pasta

    • Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout.
    • Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Opmaak

    • Meng de saus met de pasta en verdeel deze over de borden.
    • Maak het geheel af met de geraspte kaas en wat krokant gebakken broodkruim.
  4. Tip

    • Serveer er wat rucola bij aangemaakt met Hellmann’s citrus vinaigrette.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu