Menu
Punten

Ingrediënten

+

Cremé

  • schorseneren 1.0 kg
  • roomboter 100.0 g
  • kippenbouillon 100.0 g
  • verse laurier 5.0 bladen
  • melk 50.0 g
  • zout

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Cremé

    Schil de schorseneren en snijd in gelijke stukken. Laat de boter uitbruisen en bak de schorseneren circa tien minuten aan. Blus ze af met kippenbouillon. Voeg de laurier toe en gaar de schorseneren met het deksel op de pan. Haal het deksel van de pan als de schorseneren gaar zijn en stoom ze droog. Verwijder de laurier. Draai de schorseneren met de boter en melk glad in de keukenmachine. Breng op smaak met zout.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu